PRESS BCN CAIAC
  • Registro

Plata en K2 per a Mauro Manca i Antonio Russo de l'equip BCN CaiaC. 

Or per a Aurora Figueres i Albert Coromines a la categoría K1 Senior.

El llac de Banyoles bull d’activitat aquest dissabte de competició, on celebrem el Campionat de Catalunya de marató 2017. Els palistes de BCN CaiaC,  Antonio Russo i Mauro Manca, arrenquen amb força i motivats, col·locant-se a la segona posició en K2 Senior, només superats per els palistes Marc Rodríguez i Bryan Acosta, del club de piragüisme de Castelldefels. Antonio i Mauro fan un temps de 1:07:19, a una distància de quasi 9 minuts per davant dels tercers classificats i a tres minuts dels primers.

Respecte a K1 Senior, els vencedors han estat els palistes del club de natació Banyoles, Albert Coromines, amb 1:03:25 i Aurora Figueres, amb un temps de 54 minuts, demostrant el seu bon estat de forma, com ja ho va fer al Campionat del món de marató del 2016, juntament amb Eva Barrios, quedant en setena posició en K2.

Acabada la competició, Mauro i Antonio baixen amb un somriure del pòdium, tot comentant, que no se’ls ha oblidat encara el paleig de pista. I és que Antonio i Mauro van començar fent caiac de pista, en aigües tranquil·les, però tot just fa uns quants anys que ambdós palistes van començar a entrenar al mar, a les aigües de Barcelona, aprenent una nova tècnica que fins aleshores, en pista, no havien tingut la possibilitat de desenvolupar.

En aquesta ocasió, els palistes han aconseguit la fita sense la possibilitat d'entrenar ni en K2, ni en aigües tranquil·les, ja que l'equip de BCN CaiaC entrena al mar. Per això, aconseguir la tercera posició a la classificació de clubs ha sigut tot un èxit pel club.

 

 

Galería de fotos realitzades per VGAfotoinstant 

 

Web BCN CaiaC

Vídeo BCN CaiaC en la Paddle Race 2016

BCN CaiaC Copa de España Ocean Race 2016

Vídeo BCN CaiaC en Ohana Mana

Vídeo Eurochallenge 2016