PRESS BCN CAIAC
  • Registro

BCN Caiac a la Copa d'Espanya de piragüisme 

 

Dos anys després de la seva fundació, el club de piragüisme de Barcelona, BCN Caiac, presenta una esquadra de set piragüistes a la copa d'Espanya, que se celebra a Castelló aquest proper cap de setmana. Aquesta prova marcarà el nivell dels nostres piragüistes respecte a la resta de l'estat espanyol, pel que serà un esdeveniment d'interès per al piragüisme barceloní. És destacable remarcar  que els esportistes espanyols, en aquesta disciplina, es troben en els millors llocs del rànquing mundial, com el canari Esteban Medina, segon classificat a l'Eurochallenge, tan sols batut pel sud-africà Sean Rice. Per això és de rellevància la presència del club de piragüisme Barcelona amb set palistes, amb moltes ganes i il·lusió d'assumir el repte de la copa d'Espanya, una competició esportiva d'alt nivell.

Aquesta modalitat esportiva, el caiac de mar, té tres clubs a tota Catalunya, un a cada una de les províncies amb accés al mar. BCN Caiac és l'únic que entrena a Barcelona i també el de creació més recent. Situat al port de Badalona, disposa d’un nodrit grup de palistes que entrenen, pràcticament a diari, a les aigües barcelonines.

 

BCN Caiac fa una aposta forta amb els seus palistes, competint a la categoria Senior Surfski, amb Antonio Russo, actual campió de Catalunya en 5000 surfski, disputat a Banyoles el passat mes d'abril, i també competirà Mauro Manca, que es presenta amb una gran forma física. Ambdós palistes s'incorporen a la competició per tal d'aconseguir les primeres posicions i amb el repte de batre en Jordi Borràs, palista i lider del club de Tarragona, que a l'edició passada es va endur la segona posició.

També hi comptarem amb Paula Lorenzo i Stefanie Privoznik a la categoria femenina de caiac tradicional, ambdues palistes presenten un gran esperit de competició i de superació personal, amb una molt bona forma física i moltes ganes d'assolir el repte. També hi tindrem en Nodari, de Georgia, la jove promesa del club que, amb només 17 anys, mostra unes grans qualitats i que a més, és el primer cop que competirà amb caiac de mar.

Respecte a la categoria Veterans, tenim dos grans palistes experimentats, Luis Payalef, a la categoria A, que l'any passat va quedar 3r al campionat d'Espanya de caiac de mar, celebrat a Mallorca, i Dani Julian a la categoria B, un gran esportista multidisciplinari que ja fa uns 10 anys es va centrar en el caiac de mar com a esport principal.

El caiac de mar representa una alternativa molt interessant i enriquidora de contacte amb la natura i un esport molt complet i equilibrat. Esperem a veure els resultats en aquesta nova edició, on BCN Caiac s’obre camí al mar.

Podeu descarregar fotografies en aquest link.

Més informació Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

935 400249

Web BCN CaiaC

Vídeo BCN CaiaC en la Paddle Race 2016

BCN CaiaC Copa de España Ocean Race 2016

Vídeo BCN CaiaC en Ohana Mana

Vídeo Eurochallenge 2016